Sve kategorije
EN

Početna> prilagođavanje > Prilagođeni crteži ili uzorci

Prilagođeni crteži ili uzorci


Prilagodite prema svojim crtežima

U fazi pregleda crteža, tehnički odjel pažljivo će provjeriti crteže i utvrditi je li tolerancija crteža razumna i može li se postići naša postojeća tehnologija i oprema. Lokacija, veličina, font vrste livnice je pogodan za ovaj proizvod u postupku stakla vode. Za potrebe Materijalnih i Mehaničkih svojstava možemo vam pomoći u nastavku:

1. Da li će materijal na crtežu ispuniti potrebna mehanička svojstva? Postoji niz mehaničkih svojstava za svaki materijal.

2. Kakvo je okruženje u kojem se proizvod koristi? Različito radno okruženje, poput visoke temperature, niske temperature, visoke vlažnosti. Za vašu preporuku predlažemo različitu, ali prikladnu površinsku obradu.

3. Šta možemo učiniti kada su tražena mehanička svojstva nepromenljiva i ne mogu se promijeniti? Iskusni smo u prilagođavanju hemijskih elemenata materijala radi nadogradnje mehaničkih svojstava i mogućnost prilagodbe materijala za vas.

Prilagodite prema svojim uzorcima

Uzorci će imati niz ispitivanja i inspekcije nakon što su primljeni.

1. Merenje dimenzija

2.Hemijski sastav testa

3.Mehanički test svojstva

4.Nacrtajte preliminarne crteže i predložene tolerancije prema svim gore navedenim informacijama i podacima, za referencu i potvrdu.

Uzorak faze

1. Ako je potrebno, na osnovu postupka lijevanja, inženjeri će vam pomoći da predlože razumne prijedloge za izmjene nekritičnih dimenzija kako bi se postigao najbolji kvalitet. Naravno, ove izmjene neće utjecati na stvarnu uporabu ili sklapanje.

2. Za dizajn praznog lijeva, uvijek se trudimo sve to smanjiti na najmanju moguću mjeru, učinkovito smanjiti težinu praga kako biste lakše kontrolirali troškove.

3. Tokom procesa proizvodnje učinit ćemo sve što možemo kako bismo vam pomogli u rješavanju problema.